top of page

Учебна компания „МК - Старт“ сред десетте класирани за Национален форум

На 27 април 2017 г. в гр.Враца Учебна компания „МК - Старт“ при ПГТМ „Христо Ботев“ гр.Ботевград взе участие в регионалното състезание „Най – добра учебна компания за ученици в България“ по програмите на Джуниър Ачийвмънт България. Състезаваха се 24 компании от градовете Плевен, Враца, Велико Търново, Видин, София и др.

Десет учебни компании бяха класирани за участие в националното състезание, което ще се проведе през юни в гр.Варна. Сред класираните е и УК „МК – Старт“. В компанията участват 8 ученици от 10, 11 и 12 клас, специалности „Компютърна техника и технологии“ и „Промишлена електроника“, с консултанти инж.Нина Петкова и инж.Димитър Иванов. Компанията произвежда електронни изделия, светлинни реклами и надписи, подаръци подходящи за всеки празник. Своите продукти продават основно в училището.

Учениците от УК „МК – Старт“ са интелигентни, мотивирани млади хора, работещи в екип, следвайки девиза „Не е достатъчно да знаем що е електричество, а да знаем как да го приложим на практика“.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page