COVID-19 и учебния ни процес

Поради извънредните обстоятелства, наложени заради епидемията от корона вирус, учебният процес след 13 март 2020 г. се осъществява през Google-акаунтите на преподаватели и ученици и чрез всички приложения на G Suit for Education. Всички ученици да следят съобщенията в пощите на профилите! Свързвайте се със съответния преподавател според седмичното разпределение или при нужда от помощ за акаунта - с Антоанета Йотова (информация от класния ръководител) Бъдете здрави и спазвайте хигиенните епидемиологични правила! До скоро в класните ни стаи! Разписание на учебните часове за времето на дистанционно обучение 1 час: 9:00 - 9:30 2 час: 9:40 - 10:10 3 час: 10:20 - 10:50 4 час: 11:00 - 11:30 5 ча

Участие в международен конкурс

Ивайло Кардашев от 10Б участва с презентация в международен конкурс „Професии на бъдещето“. Конкурсът се проведе в седем държави, участващи в проекта FUTURE на Фондация на бизнеса за образованието, с цел да насърчи младите хора на възраст 13-19 г. да подобрят познанията си за променящия се свят на труда и възникващите нови професии, както и за уменията, които те се очаква да изискват. Получени са 93 предложения, като България и Полша са страните с най-много участници, по 25. Предложението на Ивайло Кардашев „Дизайнер на роботи“ е включено в изданието на конкурса.

Екскурзия за Националния празник на България 3 март

От 28 февруари до 1 март 2020г. група ученици от ПГТМ "Христо Ботев" посетиха организирано историческите селища Панагюрище, Брацигово и Батак. Екскурзията е по случай 3-ти март – Денят на Освобождението и учениците и разгледаха знакови места, свързани с историята на трите селища. Поетичният спектакъл, който представиха, показа, че Освобождението е осъществената мечта на нашето Възраждане. Особено вълнуващо бе изпълнението на Ивайло Карадашев от 10“б“ клас със стихотворението „От Батак съм, чичо…Знаеш ли Батак?“.

ИЗБРАНИ
ПОСЛЕДНИ
Архив
Търсене по ключова дума
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now