Please reload

Последни

ПГТМ „Христо Ботев“ – домакин по НП „Иновации в действие“

17.11.2019

1/10
Please reload

Избрано

Връчване на дипломите на випуск 2020

25.06.2020

     Скъпи абитуриенти,

     Това е един от най-вълнуващите мигове в живота на всеки млад човек, когато след години упорит труд и усърдие, след мигове на радост, изпитания на волята, на ума и характера, ще чуете последния училищен звънец.

     Този ден е ваш, защото мигът на зрелостта е най-чаканият, свързан с много вълнения, осъзнаване на бъдещите отговорности, предчувствие, че предстои по-сериозно навлизане в познанието, защото то е безкрайно.

Уроците за вас не свършват днес, защото от сега пред вас се отваря нова книга на живота. желая ви никога да не се уморявате да мечтаете и бъдете новатори! вярвайте в себе си.

     Бъдете горди, че сте възпитаници на професионална гимназия по техника и мениджмънт "Христо Ботев", Ботевград! Опрете се здраво на знанията и възпитанието, което сте получили в родното училище и не спирайте нито за миг да овладявате нови знания и умения, защото животът ни има смисъл само тогава, когато непрекъснато се стремим към нещо по-добро.

      Пожелаваме на всички много здраве и сили за осъществяване на личните и професионални планове, дързост да отстоявате идеите си и вяра в успешната им реализация. Превърнете трудностите в победи, а мечтите – в реалност!

 

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Търсене по ключова дума