Please reload

Последни

ПГТМ „Христо Ботев“ – домакин по НП „Иновации в действие“

17.11.2019

1/10
Please reload

Избрано

ПГТМ „Христо Ботев“ гостува на ПГИМ, гр. Пазарджик за обмяна на добри иновативни практики

04.11.2019

     Според предварително сключен договор между двете иновативни училища ПГТМ „Христо Ботев“ гостува на ПГИМ, гр. Пазарджик.  Двете училища са партньори по НП „Иновации в действие“.

     Домакините представиха иновативен урок по Английски език на за Деня на Благодарността и обща тема за доброто около и в нас, в куиза на който се включиха и гостуващите ученици и бинарен урок по математика и физика.

     Двата екипа споделиха своите постижения и проблеми на професионалното образование. Единодушно бе мнението, че чрез обмяна на информация и добри практики училищата печелят опит и идеи за развитието си.

     В свободното време учениците и учителите от ПГТМ „Христо Ботев“ посетиха Художествена галерия "Станислав Доспевски", катедрална църква „Св. Богородица”,  парк Острова.

     В средата ма месец ноември ПГТМ „Христо Ботев“ очаква гостуването на Професионална гимназия по икономика и мениджмънт, гр. Пазарджик и Професионална гимназия по механотехника „Юрий Гагарин“, гр. Русе с цел разпространение на своите иновативни практики.

 

 

Please reload

Please reload

Търсене по ключова дума