top of page

Пролетен празник и Ден на отворени врати в ПГТМ "Христо Ботев"

С празнична, пролетно-великденска програма завърши днешния учебен ден в ПГТМ "Христо Ботев" и продължи с Ден на отворени врати.

В приветствието си директорът Иван Николов запозна гостуващите седмокласници от основните училища на територията на община Ботевград със специалностите на ПГТМ за новата учебна година и реда за кандидатстване.

Чрез стихове водещите Жана-Мария Кръстева от 10-в клас, Мария Кръстева от 11-б клас и Стефан Александров от 11-а клас запознаха аудиторията с духа, символиката и посланието на Великденските празници и настъпващата пролет.

Танцов и музикален поздрав поднесоха учениците от клуб "Хороводец" и духовия оркестър към училището.

Ученици от 11-а клас представиха танц под съпровода на народната песен "Лудо младо".

С много жизненост водещият на програмата Сунай Чалъков, изпълнител на естрадна и народна музика, включи публиката в изпълненията си и създаде настроение за всички присъстващи.

След това седмокласниците и техните преподаватели посетиха лабораториите и специализираните кабинети на ПГТМ "Христо Ботев" и презентацията на учениците от проект "Търсещи, знаещи и можещи в Европа" по Еразъм+, които през месец октомври 2018г. имаха стаж във фирми по специалността им във Валенсия, Испания.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page