Please reload

Последни

ПГТМ „Христо Ботев“ – домакин по НП „Иновации в действие“

17.11.2019

1/10
Please reload

Избрано

Пролетен празник и Ден на отворени врати в ПГТМ "Христо Ботев"

24.04.2019

     С празнична, пролетно-великденска  програма завърши днешния учебен ден в ПГТМ "Христо Ботев" и продължи с Ден на отворени врати.

     В приветствието си директорът Иван Николов запозна гостуващите седмокласници от основните училища на територията на община Ботевград със специалностите на ПГТМ за новата учебна година и реда за кандидатстване.

     Чрез стихове водещите Жана-Мария Кръстева от 10-в клас, Мария Кръстева от 11-б клас и Стефан Александров от 11-а клас запознаха аудиторията с духа, символиката и посланието  на  Великденските празници и настъпващата пролет.

     Танцов и музикален поздрав поднесоха учениците от  клуб "Хороводец" и духовия оркестър към училището.

     Ученици от 11-а клас представиха танц под съпровода на народната песен "Лудо младо".

     С много жизненост водещият на програмата Сунай Чалъков, изпълнител на естрадна и  народна музика, включи публиката в изпълненията си и създаде  настроение за всички присъстващи.

     След това седмокласниците и техните преподаватели посетиха лабораториите и специализираните кабинети на ПГТМ "Христо Ботев" и презентацията на учениците от проект "Търсещи, знаещи и можещи в Европа" по  Еразъм+, които през месец октомври 2018г. имаха стаж във фирми по специалността им във Валенсия, Испания.

 

 

 

 

Please reload

Please reload

Търсене по ключова дума
Please reload