top of page

П О К А Н А

от

участниците, работещи по проект „Еразъм+“ - 2018

На 12 и 13 октомври 2018 г. Европейската комисия организира инициативата „Дни на Еразъм“ (Erasmus Days), с която да отбележи огромното положително въздействие на Програма „Еразъм+“ едновременно във всички държави по света.

Най-учтиво ви каним да уважите с присъствието си нашето представяне в организираното информационно събитие - семинар на 12 октомври от 13:10 часа.

Инициативата е добра за всички нас, защото е под патронажа на президента на Европейския парламент, Антонио Таяни, и Европейския комисар по Образованието, културата, младежта и спорта, Тибор Наврачич.

Целта на събитието е да представи европейските ценности, ползите от образователната мобилност, положителното въздействие на проектните резултати и значението на Програма „Еразъм+“ в рамките на тези предварително определени дни, така че да бъдат видни и достъпни за гражданите, бизнеса, медиите и отговорните за формирането на политиките в сферата.

Заповядайте в зала 225, заедно да се включим в Erasmus Days и заедно да покажем, че наистина сме Търсещи, знаещи и можещи в Европа!

От учениците и екипа на проекта

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page