top of page

ЗЛАТЕН И БРОНЗОВ МЕДАЛ ПО БОКС

от проведения Държавен личен шампионат за младежи и девойки в гр.Русе

Лили Захариева Овчарова от 10 в клас, специалност „Технология на полимерите“

/тренираща в боксов клуб „Балкан”/ спечели златен медал и шампионската титла в категория 60кг от проведения в спортна зала Дунав шампионат за девойки, с категорична победа 3:0 срещу съперничката си от боксов клуб ЦСКА Никол Андрейковска.“Лили показа характер и силна воля за победи в срещите си – сподели треньорът и Пейчо Багдатов от боксов клуб "Балкан". На 22 март заминава на лагер в Дианабат-София, с националния отбор за подготовка за Европейско първенство в Италия, което е през месец април 2018 година".

В борбата при младежите за Любен Кольов Маринов от 10 а клас, специалност „Автотранспортна техника“ остана по-лесна битка в категория 46-49кг, в която той успя да вземе бронзов медал, след загуба от Кольо Димитров от клуб „Добруджа“-Добрич.

В шампионата проведен от 4 до 9 март 2018г. участваха 90 състезатели разпределени в 10 категории. Същият е част от държавния спортен календар по бокс за 2018 година. Отборът на „Балкан“ се завръща от държавния шампионат, който се проведе в Русе с един златен и един бронзов медал.

"Доволен съм от представянето на нашите момчета и момичета. - сподели треньорът им Пейчо Багдатов - „Гордея се с вас, вие сте достоен пример за това, че с много труд и всеотдайност, се постигат поставените цели“.

Честито Лили! Честито Любчо!

Бъдете здрави, упорити и следвайте смело мечтите си!

Училищното ръководство ви поздравява и подкрепя за постигнатите успехи в областта на спорта като ви пожелава много здраве и да продължавате все така напред и нагоре!

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page