top of page

Представителна изява на клуб "Приложна електроника"

На 31.01.2018г. участниците от клуб ”Приложна електроника” с ръководител Ивалин Димитров проведе своята първа публична изява под формата на клубно състезание-викторина между Отбор „Ом“ и Отбор „Волт“. Той ги запозна предварително с критериите за оценаване на двата отбора: бързина, съобразителност и верен отговор.

Викторината наблюдаваха и ученици от други специалности и класове, учители и представители на Съвета „Твоят час“, които поддържаха в определени моменти своите любими отбори.

На въпросите от областите електрониката и електротехниката задавани от водещата София Иванова, учениците показаха бързина на отговора, точност и прецизност, отговорност и дисциплина, добри познания и умение за екипна работа в отборите. Оказа се, че отборите са много равностойни и при резултат 27 на 27 точки се зададе допълнителен въпрос, на който Отбор „Ом“ показа своята сила с по-добрите си познания и стана краен победител с 30 точки.

Всички ученици от клуба останаха доволни от своето представяне, защото разбраха, че могат да са справят добре индивидуално и отборно с въпроси, касаещи различни сфери от професионалната им подготовка по изучавана материя в клуба за приложността на електрониката.

Целта на състезанието бе: Мотивация, реализация и придобиване на знания в областта на електрониката и електротехниката.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page