top of page

ПОСЕЩЕНИЕ НА УЧЕНИЦИ ОТ 12 Б И В КЛАС В ПРОИЗВОДСТВЕНАТА БАЗА НА ФИРМА „БУЛСАН“

ЗА ДЕНЯ НА МАЛКИТЕ И СРЕДНИ ПРЕДПРИЯТИЯ СЪВМЕСТНО С КОНФИНДУСТРИЯ БЪЛГАРИЯ

За трета поредна година учениците от 12 б клас, специалност „Компютърна техника и технологии“ и 12 в клас, специалност „Газова техника“ - Ангел Тошков, Божидар Миков, Веселин Коцев, Делян Николов, Лъчезар Кьосев, Мариян Иванов, Полина Владова, Светослав Даскалов, Станислав Паликарски, Християн Тодоров, Костадин Пенчев, Иво Петров, Аличе Казан, Цветан Радославов, Ренета Найденова и Цветелина Василева съвместно с преподавателя им Ивалин Димитров се включиха в инициативата PMI Day – Ден на малките и средни предприятия.

На 17 ноември Конфиндустрия България се включи в инициативата на Конфиндустрия, най-голямата индустриална организация в Италия, и в частност на нейната структура отговаряща за малките и средни предприятия – Пикола Индустрия.

Днес учениците имаха възможността да видят един цялостен работен процес в производствената база на фирма Булсан, специализирана в производството на обзавеждане за баня по италианска методика, да разгледат и разберат структурата на производствения процес на предприятието до крайния му продукт, да се запознаят с ежедневно извършваните задачи по време на работа от работниците, с историята на компанията и с бъдещите ѝ проекти.

Срещата се оказа полезна и за двете страни, защото целта е младите хора да са информирани относно приноса на промишлеността и бизнеса към качеството на живота ни и те да са онези бъдещи служители, които трябва да свържат и приложат теоретичните си познания в един реален производствен процес. Те са новото начало, което скоро ще стане част от пазара на труда.

Учениците споделиха за топлото посрещане от страна на специалистите във фирма Булсан, за позитивизма и положителната нагласа на служещите в нея, за реда, дисциплината и отговорността им, когато става на въпрос за производство. Разделиха се с уважение и пожелания за бъдещи срещи, от които се вижда изключителната ползотворност от срещите.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page