top of page

Изнесено обучение за участниците от клуб "Предприемачество"

В периода 9-11.06.2017г. в с. Лозен се проведе изнесено обучение по предприемачество в рамките на проект BG05M2O001-3.002-0120 “Чрез образование към успешна социална реализация.“ На него присъстваха всички ученици, които участват в клуб „Предприемачество“ при ПГТМ „Христо Ботев“ с ръководител Галина Димитрова.

В обучението освен надграждащата теория по предмета, бяха включени и много интерактивни игри, чрез които учениците развиваха и затвърждаваха своите знания, умения и компетенции.

В края на обучението, за активно участие в курса, сертификати получиха Марио Иванов Драганов, Никол Коцева Ралчовска, Паолина Георгиева Мирославова и Цветелина Венциславова Василева. За отборна игра и представяне на иновативна идея „Моята предприемаческа идея“ сертификат за 1-во място взе отбор – Electric pads, който предложи разработване на софтуер, заместващ учебниците на хартиен носител и с помощта на таблет учениците ще имат достъп до всеки учебник за съответния клас. На 2-ро място журито класира отбор Happy glasses, който изработи очила със слушалки за слепи хора, които чрез сензори улавят препятствията и неравностите по пътя и ги предупреждават. Всички ученици получиха сертификати за завършено обучение по предприемачество.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page