top of page

Представителната изява на клуб „Училищен вестник“

Пред ученици и учители от ПГТМ”Христо Ботев” участниците в клуб „Училищен вестник“ по проект "Твоят час" представиха своята работа през учебната година в кабинет 225.

Представянето включваше презентация за дейността на клуба, която обхваща мотивите и целите на работата в УК „Schoolnet“, организацията на работа, разпределението по длъжностни позиции и формиране на управленска структура на персонала в компанията, как се планира дейността, чрез изготвяне на Бизнес план с ясно определена мисия, цели, дейности, проучвания, анализи и стратегии. Представена беше и дейността по създаване на всеки нов брой от училищния вестник и страничните дейности осъществявани от учениците работещи в клуба. Направена беше и оценка на способностите и уменията, които се цели да бъдат развити и придобити от учениците в резултат на изпълняваните дейности.

На гостите бяха представени екземпляри от изготвените през годината четири броя на вестника и календар за 2017 година, изработен от участниците в клуб „ Училищен вестник“. Гостите поздравиха участниците в изявата, за доброто им представяне и изказаха своето задоволство от видяното.

Целта на публичната изява бе да се проследи степента на постепенно усвояване на знанията, уменията и компетентностите за представяне и демонстриране придобитите умения от учениците работещи в тази област.

Ръководител на клуб „Училищен вестник“ е Евгения Банкова.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page