top of page

УЧИЛИЩЕТО И БИЗНЕСА СИ ПОДАДОХА РЪКА

На 23.02.2017г. учениците от IX-в клас, специалност „Технология на полимерите“ посетиха фирма „Теда - ММ“, занимаваща се с производство на пластмасови изделия.

Учениците бяха посрещнати от президента на фирмата – инж.Емил Младенов, който ги запозна с предмета на дейност на фирмата, различните артикули, с особеностите на производствения процес, след което те самите наблюдаваха различните етапи на производство до получаване на крайния продукт. Впечатли ги изрядната организация на работния процес, машините за производство на различните продукти и високата хигиена в цеховете, а самият президент ги очарова със своята откритост и непринудено общуване. Всички изявиха желание още това лято да започнат работа във фирмата.

Срещата завърши с връчването на стипендия от 100 лв. от г-н Младенов на отличничката на класа Мария Иванова Христова. Президентът на фирмата – г-н Емил Младенов – подчерта, че стипендията е в сила до края на обучението, за всеки ученик от специалността с отличен успех и добро поведение.

Учениците отговориха с обещание за ново посещение и желание за по-задълбочено запознаване с технологичния процес на производството.

Ръководители: инж.Христо Илиев –Зам.директор УПД

Анелия Клечкова – класен ръководител

Ани Иванова – преподавател по химия и опазване на околната среда

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page