top of page

Посещение на ученици във фирма Булсан

Група от 23 ученика от 11б клас, специалност “Компютърна техника и технологии”, 12 б клас, специалност “Компютърна техника и технологии” и 12 в клас, специалност “Промишлена електроника” и 3-ма преподаватели посети фирма “Булсан” в гр. Ботевград по инициативата PMI Day - Ден на малките и средни предприятия.

Управителят, Г-н Н. Манчев, разведе учениците из различните технологични зони на производството и подробно им обясни производствените процеси, спецификата на производството, историята на фирмата, асортимента на изделията и спедицията. Разясни им от какви кадри се нуждае тяхното производство, процеса на обучение, изтъкна реалната ролята на промишлеността в брутния вътрешен продукт на страната, както и удовлетворението, което трябва да получава работещия от произведената от него продукция . Учениците на практика видяха едно такова специфично производство, оцениха ролята на използваните машини, както и причините и нуждата от ръчен довършителен труд. Въпреки че учениците видяха една по-трудна производствена среда, те високо оцениха оригиналността и качеството на произвежданите мивки с многообразни форми и разнообразни цветове.

Това е поредно посещение на наши ученици във фирми и възможност за тях да се запознаят с различните възможности, които им предлага реалния производствен процес в града, да разширят своите познания и професионална ориентация, да се стимулират към качествено обучение и последваща трудова реализация.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page