top of page

Благотворителен Коледен базар и Коледно тържество в ПГТМ „Христо Ботев“


С отворени сърца за помощ и доброта и весело коледно настроение завърши последния учебен ден за календарната 2015 година за ученици и учители в ПГТМ „Христо Ботев“.

На коления базар във фоайето на втория етаж всички класове подредиха щандове с лакомства, средствата от продажбата на които е с благотворителна цел, за лечение на нашия съгражданин Васил Петков.

Ученици и преподавателката по английски език Петя Петрова дариха лакомства на Дома за стари хора „д-р Адриан Атанасов“ и на обитателите от двата центъра за настаняване на деца от семеен тип в града.

С почитане на традициите, споделени мигове от училищния живот, емоции, изненади и много смях премина Коледното тържество, чийто основен организатор бяха учениците от 11 д клас с класен ръководител Евгения Банкова, сред които и стилните водещи Йоан и Дияна, чаровна Снежанка Йоана и добрия дядо Коледа Мартин.

Група Коледари, водени от Стефан пожелаха здраве и берекет, а Стела и Таня със стихотворение и Павлета с притча ни предадоха смисъла и духа на коледните празници.

Специално участие с песни и танци взеха децата от ОДЗ „Звънче” и училищният танцов състав с ръководител Нина Петкова.


Много класовете получиха сертификати в различни забавни категории.

Скеч, в изпълнение на Теодора, Ивалина, Нати, Светли и Иван забавлява публиката с “умни” ученици.

Виктор подгря настроението с ефектни високи удари с крака от таекуондо, Теодор с бийтбокс изпълнение,а емоционалния мъжкия квартет представи кан-кан.

Подаръците от традиционната томбола зарадваха ученици и учители.

Накрая всички се хванаха на голямо българско хоро.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page