top of page

Преподаватели от ПГТМ“ Хр.Ботев“ на обучение по програма Еразъм+КД1

От 28.09.2015 до 02.10.2015г. двама преподаватели от ПГТМ“ Хр.Ботев“, г-жа Мария Дойчева-Христова и г-жа Анелия Клечкова, бяха на обучение по програма Еразъм+КД1 - Образователна мобилност за граждани и Мобилност на персонал в училищно образование.

Темата на курса бе Съвременни методи на преподаване през 21-ви век.

Обучението се проведе в ITC International TEFL certificate s.r.o - институция за образование на възрастни за обучение на учителите, създадена от Министерството на образованието в гр. Прага- Република Чехия.

Курсът се фокусира върху подобряване на езиковите умения по английски език на учители и администратори и използването на съвременни методики, подходящи за развитието на уменията на преподаване през 21-ви век. Уточняват се възможните недостатъци на ИКТ в образованието, както и в реалния живот и как да бъдат избегнати. Учителите придобиват нови идеи, практически умения за работа в класната стая и се запознават с иновативни материали за преподаване. Курсът дава възможност за обмен на идеи и контакти с учители от други европейски страни.

Финансирането се осъществява по проект „Ученето през целия живот - мост на сътрудничество между преподаватели, като критерий за по-качествено европейско образование“ - 2015-1-BG01-KA101-013888 финансиран от програма Еразъм+.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page