top of page

Коледно тържество на ПГТМ "Христо Ботев"

На 17 декември 2020г. от 13:30 часа, онлайн в приложението Meet се проведе коледното тържество на ПГТМ „Христо Ботев“ за 2020г.

Тържеството бе предварително записано и монтирано. В подготовката участваха участниците в клубовете по интереси „Театрално студио“. „Хороводец“ и „Новите технологии – предимства и предизвикателства“.

Благодарим на всички, които с труда и ентусиазма си, макар и в домашна и онлайн среда донесоха на всички зрители – ученици, преподаватели, служители на ПГТМ „Христо Ботев“ и гостът ни, експертът от РУО-София област госпожа Вергиния Йорданова частица от коледния дух, добро настроение и надежда за една по-добра идваща година.



Членовете на клуб „Театрално студио“ създадоха сценарий и записаха видеа със слова за коледната традиция, очаквания дядо Коледа и вярната му спътница Снежанка – и всичко това с подходящи костюми и обстановка

От клуб „Хороводец“ поздравиха с изпълнение на традиционен български танц

Участниците в клуб „Новите технологии – предимства и предизвикателства“ работиха върху техническата час на коледния спектакъл, с елементи от уеб дизайн и подходящи както за отделен филм, така и за част от сайт, изработиха анимация, клипове и бекграунд, вкл. монтажа.

Помощ в информация за кадрите оказаха и другите клубове по интереси – всеки според областта си. От клуб „Светът на автомобила“ предоставиха техническа информация за шейната на дядо Коледа, от клуб „Приложна електроника“ обясниха как да използваме електронни схеми за украса на дома, а от клуб „Business english“ – изработени от тях сертификати.

Коледния клип може да гледате ТУК.

И всеки клас изпрати своя коледен колаж:

























Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page