top of page

Заключителна пресконференция по проект "Търсещи, знаещи и можещи в Европа"

Заключителната пресконференция по проект „Търсещи, знаещи и можещи в Европа” по програма „ЕРАЗЪМ +” 2014-2020г. на ПГТМ "Христо Ботев" се състоя вчера в обновената конферентна зала в общежитието на училището, на 15 май 2019г.

Официални гости на събитието бяха Росица Иванова- началник на Регионално управление на образованието - София регион, Вергиния Иванова- експерт „Професионално образование”, представители на местни фирми, директори на училища и др.

Практиката по проекта се проведе в периода 22.10.2018/16.11.2018г. във Валенсия, Испания, където 16 ученици от ПГТМ, от две направления- „Двигатели” (10 ученици) от специалност АТТ и „Електроника” (6 ученици) от специалност КТТ, имаха възможността да прекарат 26 дни и да работят в различни фирми, водени и насочвани от своите ментори. Заедно с учениците заминаха и двама преподаватели от училището- г-жа Галя Димитрова и г-н Кирил Кирилов.

Чрез презентация към присъстващите координаторът на проекта Диана Къндева проследи мероприятията по изпълнението на проекта.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page