top of page

Презентация на клуб „Приложна електроника“

Учениците, участници от клуба по интереси „Приложна електроника“, на проведената втора представителна изява на 16.05.2018г., ни показаха придобити знания, умения и компетентности по интересен начин.

Чрез разработката си: „Полупроводникови прибори“ запознаха аудиторията с полупроводниците (ПП) като група химически елементи със специфични електрически характеристики, акцентираха на елементите диод и транзистор, обясниха видове и свързване. Това от своя страна породи интересна дискусия с присъстващите на изявата техни съученици, гостите - учениците от 10в клас, специалност „Технология на полимерите“, учители от професионално направление „Електроника“ и представители на съвета „Твоят час“. Зададените въпроси, коментари и обяснения дори с чертежи, демонстрираните придобити нови професионални и ключови компетентности по пускане, настройка и отстраняване на повреди в електронни схеми, по обясняване действието им, по разпознаване отделните звена, от които се състоят и входно/изходните сигнали, които трябва да се получават ни показват, че те са работили усърдно през цялото време на дейността на клуба и са постигнали добри резултати.

Публичната изява на учениците показа тяхната последователност в работа през годината, постоянство, труд, творческо мислене и отговорно поведение.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page