top of page

Грамоти и награди за мултимедийни продукти на наши ученици от национални състезания

Днес, 20.03.2018 г. зам. директора по учебната дейност инж.Ваня Иванова връчи пред учителския колектив грамотите за призови места от Национални състезания за изработване на мултимедийни продукти по повод на Руско Турската освободителна война от 1877/1878 г.:

  • Грамота за Светослав Даскалов от 12б клас, отличен за филма си „Подвигът на руските войни по време на Руско Турската Освободителна война oт 1877/1878 г. в паметта на поколенията от Ботевградския край“ с поощрителна награда от Международния ученически конкурс „Заедно в XXI век“, 2017г. в раздел „Медийни презентации“, възрастова група 9-12 клас, обявен от основния организатор Фондация „Устойчиво развитие за България”. Той се провежда ежегодно от 12 години под патронажа на Посолството на Руската Федерация в България и е конкурс включен в Националния календар на Министерство на образованието за изяви по интереси на децата и учениците.

  • Грамота за Тодор Ценов от 11б клас за филма „Урокът на Вазов за свободата, която не ни е даром дадена“, отличен със специалната награда от Национален ученически конкурс „Мила Родино”, обявен от Народно читалище с. Рупци, общ. Червен бряг по повод 140 години от Освобождението на България, раздел Мултимедийна презентация, възрастова група от VIII до XII клас включително. Грамотата е придружена и с плакет, който е поставен в къта за училищни награди. Основни цели на конкурса са създаване на условия за формиране у учениците на ценностни качества, свързани с любов към Родината, нейната история и национални герои; чувство за активна гражданска позиция; отношение към събития и личности, свързани с историята на България.

Във филма „Урокът на Вазов за свободата, която не ни е даром дадена“ участват ученици от клуб „Моят град през годините“, които получиха грамота за колективно участие.

инж.Ваня Иванова пожела на учениците здраве, да тачат българската история и да продължат да създават стойностни и увлекателни мултимедийни продукти.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page