top of page

Публична изява на клуб „Училищен вестник“ по проект „Твоят час“

Учениците, участници в клуб „Училищен вестник“ работещи по Проект BG05M2OP001-2.004-0004 „Развитие на способностите на учениците и повишаване на мотивацията им за учене чрез дейности, развиващи специфични знания, умения и компетентности (Твоят час)“ – фаза 1 представиха своята работа през годината във 225 кабинет - втори етаж на ПГТМ “Христо Ботев“ – Ботевград на 12.06.2017г. Представянето включваше отчет на дейността:

Учениците показаха и разясниха управленската структура на персонала, а президентът Калоян Крумов, представи своята организационна и творческа дейност през периода на работа на клуба.

Ръководителите на отдели запознаха присъстващите със задълженията и отговорностите на своя отдел и естеството на изпълняваната от тях работа. Екипът подчерта, че благодарение на общите усилия на участниците в клуб „Училищен вестник“ са успели да подготвят и предложат на учениците и учителите от ПГТМ „Хр. Ботев“ четири броя училищни вестници:

1-ви брой – Народните будители на България;

2-ри брой – Коледа и Нова година;

3-ти брой – Свети Валентин;

4-ти брой – Випуск 2017 ПГТМ „Христо Ботев“

Подготвените и изработени училищни вестници бяха представени в електронен и книжен вариант. Направи се оценка на цялостната работа, на постигнатите резултати и на придобитите способности и умения от участниците в клуб „Училищен вестник“.

Към гостите, които в по-голямата си част бяха ученици от специалност „Бизнес администрация“ бяха отправени послания през следващата учебна година:

- Част от тях да се включат в работата на клуба, като попълнят освободените позиции от участниците – дванадесетокласници;

- Да не пропускат да си закупуват всеки нов брой на училищния вестник, защото в него ще намерят интересна и полезна информация.

Участниците в клуба бяха поздравени от представители на Съвета „Твоят час“ към ПГТМ за доброто си представяне на изявата и много от присъстващите изказаха своето мнение, за цялостната работа на екипа.

Целта на представителната изява бе да се проследи степента на постепенно усвояване на знания, умения и компетенции за представяне и за демонстриране на комуникативни умения пред публика.

Избрано
Последни
Архив
Търсене по ключова дума
bottom of page